Informatie

Kattenhotel Purrfect regelt graag alles perfect voor uw kat. Hieronder vind u de informatie over het verblijf in onze hotel.

Voeding

Elke kat heeft zijn eigen eetpatroon, daarom zorgen wij ervoor dat onze katten de hele dag de mogelijkheid heeft om te eten en te drinken.
Heeft uw kat een speciaal dieetvoer, dan verzoeken wij u om deze mee te nemen voor uw kat. Wij zorgen er dan voor dat uw kat dit in een aparte ruimte kan nuttigen. U dient er zorg voor te dragen dat uw kat dan voldoende dieetvoer heeft gedurende het verblijf. Ook wordt er bij het inchecken besproken hoe vaak uw kat per dag zijn diner voorgeschoteld dient te krijgen.
Is het ontbijt, de lunch of het diner genuttigd, dan kan uw kat gelijk weer naar zijn of haar kattenvriendjes om verder te spelen of ergens lekker te gaan uitbuiken.

Verzorging van je kat

Naast een goede en gezonde voeding besteedt kattenhotel Purrfect ook aandacht aan de lichamelijke verzorging van de vacht, oortjes, ogen, etc. De tarieven van Kattenhotel Purrfect zijn inclusief basisverzorging en voeding, voor zover de gewenste voeding in het pension aanwezig is. Kosten voor medicijnen, vlooien- en ontwormingsbehandelingen zijn niet inbegrepen.

Dierenarts

Indien uw kat tijdens het verblijf in ons pension onverhoopt ziek wordt, zullen wij een dierenarts raadplegen. De kosten van het bezoek aan/van de dierenarts komen voor rekening van de eigenaar.

Vaccinaties van de kat

Katten dienen bij aankomst in kattenhotel Purrfect gevaccineerd te zijn tegen katten- en niesziekte. Is uw kat ingeënt tegen niesziekte, dan mag die enting niet ouder zijn dan 1 jaar en voor kattenziekte geldt niet ouder dan 3 jaar. Voor beide entingen geldt niet jonger dan twee weken. De geldigheidsduur van de verplichte vaccinaties mag tijdens het verblijf van uw kat niet verlopen.

Het feit dat alle katten gevaccineerd zijn, geeft niet de garantie dat de katten geen niesziekte zouden kunnen ontwikkelen.

Ontwormen en ontvlooien van katten

Om besmettingen over en weer te voorkomen, dient uw kat vóór het verblijf ontwormd en preventief behandeld te zijn tegen vlooien en wormen. Mochten wij bij uw kat vlooien of vlooien-uitwerpselen ontdekken, dan ontvlooien wij uw kat. Als een kat vlooien heeft dan heeft zij ook de grote kans op wormen. Wij zullen daarom altijd uw kat ook ontwormen bij vlooien.

De kosten van ontwormen en ontvlooien zijn voor de eigenaar.
Zie voor de kosten onze tarievenlijst. De kosten dienen voldaan te worden op de ophaaldag.

Uiteraard wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Zo komt u nooit voor een verassing te staan.

Geregeld een berichtje

U ontvangt van ons, indien gewenst, een bericht over uw kat.
Hoe gaat het, wat doet hij/zij, heeft hij vriendjes?
Dat zijn vragen die u misschien wel heeft als u uw kat bij ons laat verblijven.

Openingstijden

Kattenhotel Purrfect is van maandag tot vrijdag geopend van 19:00 uur tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 12:00 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.

Komen deze tijden u niet gelegen om uw kat te brengen? Informeer dan naar eventuele andere mogelijkheden.

Haal en  brengservice

Heeft u zelf geen vervoer om uw geliefde kat te komen brengen en/of op te halen?

Wij komen hem of haar dan graag bij u ophalen of thuisbrengen.
U betaald hiervoor slechts €1,00 per km.

Zie voor onze voorbeeld de tarievenlijst.

Annuleren

Bij Kattenhotel Purrfect kunt u tot 14 dagen voor het reserveringsdatum kosteloos annuleren.
Indien u binnen 14 dagen voor het reserveringsdatum annuleert berekenen wij 50% van de overeenkomst.
Bij een No-show (niet komen opdagen) zullen wij het volledige bedrag van de reservering in rekening brengen.

Eerder ophalen

Bij Kattenhotel Purrfect kunt u uw kat uiteraard ook eerder ophalen dan de originele uitcheckdatum. Bij het eerder ophalen van uw kat vindt er geen restitutie plaats.

Algemene voorwaarden

Bij een reservering of offerte bent u akkoord en op de hoogte van onze algemene voorwaarden.
Bekijk hier onze algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden

Vragen?

Neem contact met ons op:
info@kattenhotelpurrfect.nl
0162 – 69 45 95

Of stuur ons een bericht via WhatsApp, Telegram of  FB messenger: